- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Презентація "Перерізи"
Профтехосвіта
92
-
Презентація “Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти, специфічна дія продуктів та страв. Характеристика основних дієт”
Профтехосвіта
500
-
Презентація "Технологія приготування солодких супів"
Профтехосвіта
11 клас1104
-
Презентація "Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів"
Профтехосвіта
11 клас1220
-
Презентація "Леговані сталі"
Профтехосвіта
11 клас839
-
-
Презентація "Гідроізоляційні матеріали"
Профтехосвіта
11 клас624
-
Розробка уроку "Матеріали для опорядження поверхонь сухою штукатуркою"
Профтехосвіта
11 клас580
-
Презентація "Автотрансформатор"
Профтехосвіта
721
-
Презентація "Система живлення Common Rail"
Профтехосвіта
11 клас1088
-
-
Презентація "Приготування банкетних закусок, веріни, амюз-буши, канапе"
Профтехосвіта
11 клас682
-
Презентація "Система живлення дизеля повітрям"
Профтехосвіта
11 клас1025
-
Презентація “Технологія приготування страв із субпродуктів. Вихід, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості”
Профтехосвіта
10 клас2017
-
Розробка уроку "Біоніка. Методи архітектурного проектування"
Профтехосвіта
808
-
-
Презентація "Основи пожежної безпеки"
Профтехосвіта
3070
-
Презентація "Вплив кольору на логотип бренду"
Профтехосвіта
11 клас718
-
Презентація "Приготування закусок з сиру та яєць"
Профтехосвіта
11 клас1692
-
Методична розробка "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"
Профтехосвіта
2212
-
-
Розробка майстер-класу: "Технологія виконання штукатурки під камінь для декоративного оздоблення стін із матеріалів ANSERGLOB"
Профтехосвіта
890
-
Презентація "Особливості приготування і подавання солянок"
Профтехосвіта
1202
-
Презентація "Загальні правила варіння м'яса. Технологія приготування та відпуск м'яса вареного"
Профтехосвіта
1132