- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Презентація “Технологія приготування страв із субпродуктів. Вихід, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості”
Профтехосвіта
10 клас2200
-
Розробка уроку "Біоніка. Методи архітектурного проектування"
Профтехосвіта
856
-
Розробка проєкту "Хліб – це скарб, найбільший на землі!" Профтехосвіта
11 клас882 -
Розробка заняття "Штукатурні роботи "Технологічний процес оштукатурювання дверних косяків сумішшю НР Старт"
Профтехосвіта
10 клас714
-
Розробка заходу "Посвята першокурсників у кухарі"
Профтехосвіта
11 клас1011
-
-
Презентація "Основи пожежної безпеки"
Профтехосвіта
3206
-
Презентація "Вплив кольору на логотип бренду" Профтехосвіта
11 клас763 -
Методична розробка "Приготування страв з гідробіонтів"
Профтехосвіта
1109
-
Розробка уроку "Укладання на бігуді довгого волосся"
Профтехосвіта
734
-
-
Презентація "Приготування закусок з сиру та яєць"
Профтехосвіта
11 клас1838
-
Презентація "Балони для стиснених і розчинених газів"
Профтехосвіта
976
-
Розробка онлайн-уроку "Освітлюючі барвники"
Профтехосвіта
11 клас723
-
Методична розробка "Принципи дизайну зачісок"
Профтехосвіта
11 клас788
-
-
Методична розробка "Електронний підручник "Ліквідація аварій та їх наслідків" Профтехосвіта
902 -
Методична розробка "Аналіз плинності кадрів" Профтехосвіта
11 клас1015 -
Методична розробка "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"
Профтехосвіта
2370
-
Методична розробка "Системний підхід до організації методичної роботи в ЗП(ПТ)О"
Профтехосвіта
1154
-
-
Методична розробка "Профілактика конфліктів у системі "педагог-слухач"
Профтехосвіта
699
-
Розробка уроку "Сервірування столу"
Профтехосвіта
1187
-
Методична розробка "Моя майбутня професія "Бармен"
Профтехосвіта
1125