- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Розробка заняття "Штукатурні роботи "Технологічний процес оштукатурювання дверних косяків сумішшю НР Старт"
Профтехосвіта
10 клас646
-
Розробка заходу "Посвята першокурсників у кухарі"
Профтехосвіта
11 клас921
-
Презентація "Основи пожежної безпеки"
Профтехосвіта
3002
-
Презентація "Вплив кольору на логотип бренду"
Профтехосвіта
11 клас692
-
Методична розробка "Приготування страв з гідробіонтів"
Профтехосвіта
1030
-
-
Розробка уроку "Укладання на бігуді довгого волосся"
Профтехосвіта
680
-
Презентація "Приготування закусок з сиру та яєць"
Профтехосвіта
11 клас1652
-
Розробка онлайн-уроку "Освітлюючі барвники"
Профтехосвіта
11 клас661
-
Методична розробка "Принципи дизайну зачісок"
Профтехосвіта
11 клас720
-
-
Методична розробка "Електронний підручник "Ліквідація аварій та їх наслідків"
Профтехосвіта
840
-
Методична розробка "Аналіз плинності кадрів"
Профтехосвіта
11 клас938
-
Методична розробка "Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього"
Профтехосвіта
2136
-
Методична розробка "Системний підхід до організації методичної роботи в ЗП(ПТ)О"
Профтехосвіта
1102
-
-
Методична розробка "Профілактика конфліктів у системі "педагог-слухач"
Профтехосвіта
654
-
Розробка уроку "Сервірування столу"
Профтехосвіта
1070
-
Методична розробка "Моя майбутня професія "Бармен"
Профтехосвіта
1040
-
Розробка майстер-класу "Формування булочок із дріжджового тіста різними способами з начинкою і без"
Профтехосвіта
907
-
-
Методична розробка "Приготування дріжджового тіста та виробів з нього"
Профтехосвіта
1011
-
Розробка заняття "Фрезерування горизонтальних плоских поверхонь"
Профтехосвіта
873
-
Робочий зошит "Я кондитер"
Профтехосвіта
1407