- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Презентація "Загальні правила варіння м'яса. Технологія приготування та відпуск м'яса вареного"
Профтехосвіта
1206
-
Презентація "Основи законодавства про захист прав споживачів"
Профтехосвіта
681
-
Розробка уроку "Ознайомлення з електронними таблицями Microsoft Excel. Введення даних. Форматування комірок"
Профтехосвіта
10 клас443
-
Презентація "Основи електробезпеки"
Профтехосвіта
1144
-
Презентація "Приготування страв з риби та морських продуктів"
Профтехосвіта
11 клас2213
-
-
Методична розробка "Електронний підручник "Технологія механізованих робіт"
Профтехосвіта
1946
-
Розробка уроку "Трифазні трансформатори"
Профтехосвіта
810
-
Збірник технологічних карток страв
Профтехосвіта
19251
-
Розробка заняття "Приготування натуральної січеної маси з м’яса" з виробничого навчання
Профтехосвіта
2207
-
-
Розробка уроку "Технологія приготування холодних супів, відпуск, вимоги до якості"
Профтехосвіта
1303
-
Методична розробка уроку виробничого навчання "Виконання спіральних локонів"
Профтехосвіта
1105
-
Розробка уроку "Універсальні кухонні машини"
Профтехосвіта
1331
-
Методична розробка "Робочий зошит для лабораторно-практичних робіт з предмета "Товарознавство непродовольчих товарів"
Профтехосвіта
11 клас1650
-
-
Методична розробка "Робочий зошит з бухгалтерського обліку"
Профтехосвіта
933
-
Розробка уроку "Ознайомлення з обладнанням поста для напівавтоматичного зварювання в середовищі захисного вуглекислого газу"
Профтехосвіта
1031
-
Розробка уроку "Монтаж водомірного вузла з використанням крильчатих водомірів"
Профтехосвіта
382
-
Розробка уроку "Приготування виробів з дріжджового тіста безопарним способом"
Профтехосвіта
65
-
-
Розробка уроку "Приготування желе, кремів, мусів, самбуків"
Профтехосвіта
62
-
Розробка уроку "Приготування простих тортів масового попиту з бісквітного, пісочного та прісного здобного тіста"
Профтехосвіта
72
-
Розробка заняття "Приготування дріжджового тіста опарним способом. Приготування сінабонів"
Профтехосвіта
77