- Всі категорії
- Адміністрування школи
- Англійська мова
- Антикорупційне виховання
- Астрономія
- Біологія
- Вибір редакції
- Виховання
- Вища освіта
- Всесвітня історія
- Географія
- Громадянська освіта
- Дошкільна освіта
- Екологія
- Економіка
- Етика
- Зарубіжна література
- Захист України
- Іноземні мови
- Інтегровані уроки
- Інформатика
- Історія України
- Креслення
- Математика
- Методика та технологія
- Мистецтво
- Мови нацменшин
- Музика
- Образотворче мистецтво
- Освіта дітей з ООП
- Основи здоров'я
- Позакласні заходи
- Позашкільна освіта
- Початкова школа
- Правознавство
- Природознавство
- Профтехосвіта
- Психологія
- Робота з батьками
- Суспільствознавство
- Технології
- Українська література
- Українська мова
- Фахова передвища освіта
- Фізика
- Фізична культура
- Форум педагогічних ідей
- Хімія
- Художня культура
-
Тестові завдання з технології приготування борошняних кондитерських виробів
Профтехосвіта
1078
-
Презентація "Макаронні вироби: асортимент, харчова цінність, вимоги до якості, умови зберігання, використання"
Профтехосвіта
1588
-
Методична розробка "Правильне харчування – запорука міцного здоров'я та довголіття"
Профтехосвіта
720
-
Розробка уроку "Матеріали для опорядження поверхонь сухою штукатуркою"
Профтехосвіта
11 клас748
-
Методична розробка "Напівфабрикати з яловичини" Профтехосвіта
11 клас1980 -
-
Презентація "Заправні супи"
Профтехосвіта
11 клас786
-
Розробка заходу "Що ми знаємо про автомобіль?"
Профтехосвіта
11 клас743
-
Презентація "Автотрансформатор"
Профтехосвіта
982
-
Методична розробка уроку "Технологія приготування супів"
Профтехосвіта
11 клас812
-
-
Презентація "Система живлення Common Rail"
Профтехосвіта
11 клас1268
-
Розробка уроку "Розв'язування задач. Об'єми багатогранників"
Профтехосвіта
11 клас625
-
Розробка уроку "Підготовка до роботи комбайна СК-5 <Нива>"
Профтехосвіта
9 клас759
-
Розробка заходу "Інтелект-шоу "Еврика"
Профтехосвіта
11 клас742
-
-
Презентація "Класифікація змішаних напоїв. Правила приготування та методи приготування коктейлів"
Профтехосвіта
11 клас1504
-
Презентація "Використання методів фламбування в ресторанному господарстві"
Профтехосвіта
11 клас969
-
Презентація "Приготування страв з риби та морських продуктів"
Профтехосвіта
11 клас2610
-
Презентація "Приготування банкетних закусок, веріни, амюз-буши, канапе"
Профтехосвіта
11 клас855
-
-
Презентація "Система живлення дизеля повітрям"
Профтехосвіта
11 клас1271
-
Презентація “Технологія приготування страв із субпродуктів. Вихід, підбір гарнірів, соусів, відпуск, вимоги до якості”
Профтехосвіта
10 клас2541
-
Презентація "Українська традиційна кухня через призму народної творчості" Профтехосвіта
10 клас2063